Відео IGTV: чим корисний сервіс для підприємців?

Видео
28

December

2018

Цього літа Instagram оголосив про початок роботи відоплатформи IGTV з можливістю завантаження роликів тривалістю від 15 секунд до 60 хвилин. Хоч із моменту відкриття сервісу пройшло вже більше 4 місяців, використовувати IGTV підприємці не поспішають. Чим корисний цей додаток для бізнесу – читайте в статті.

Як працює сервіс?

IGTV – це мобільна TV-платформа, що поєднує елементи YouTube, Snapchat і нагадує сторіз у Instagram. Всі відео на IGTV – вертикальні та повноекранні, адже зйомка роликів на телефон ведеться саме так. Озброївшись смартфоном із якісною камерою, легко стати «сам собі режисером», продюсером, журналістом, оператором та кінозіркою.

 

Тривалість IGTV-роликів не обмежується 15 секундами. Так, «земним» користувачам доступно до 10 хвилин завантаження відео, а топовим (типу Кріштіану Роналду) – до 60 хвилин.

 

Сервіс має окремий мобільний додаток, але в завантаженні немає необхідності – IGTV вже вбудований в Instagram, залишилося тільки клікнути на кнопку IGTV в профілі.

Всі ролики в IGTV діляться на 4 категорії:

  • Для вас – відео, які були визнані найбільш цікавими підписниками користувача;

 

  • Підписки – відео від каналів (або сторінок), які відслідковуються;
  • Популярне – найпопулярніші відео за останній тиждень;
  • Історія – переглянуті ролики або ті, які користувач переглянув не до кінця.

У чому перевага IGTV? Цікаві відео запускаються автоматично, і не потрібно витрачати час на пошук потрібних матеріалів.

Чим IGTV корисний для бізнесу?

IGTV передбачають хорошу конкуренцію YouTube, і не тільки тому, що з завантаженням відео менше турбот. Аналітики Instagram припускають, що до 2021 року 78% завантажуваних роликів складе відео з мобільних пристроїв.

 

 

У майбутньому, і порівняно недалекому, Instagram обов’язково запустить рекламу на майданчику IGTV і запровадить оплату за публікацію матеріалу – як у партнерських програмах YouTube. Багато підприємців вже почали завантажувати ролики на свої IGTV-канали, і отримання прибутку – тільки питання часу.

У чому ще перевага IGTV для бізнесу? На YouTube «дрібних» блогерів витіснили великі канали та студії, і «піднятися до вершин» у перших майже немає шансів. В Instagram же все навпаки: навіть зняте на телефон відео має всі шанси зайняти топ-позиції в рейтингу IGTV.

 

Проте, за даними статистики, в кількості переглядів лідирують ролики довжиною до 2-2,5 хвилин, причому заволодіти увагою користувача потрібно вже в перші 5-10 секунд. Хочете навчитися говорити коротко про головне? Тоді чекаємо на вас у «DARLID»! Ми навчимо вас монтувати короткі, інформативні, а головне – яскраві та яскраві ролики для вашого бізнесу!

Расскажите друзьям в социальных сетях:

Рекомендовані вам схожі статті з блогу

0
DMCA.com Protection Status